Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΑΜΩΝ
 
 
 
 
 
Στολισμοί γάμων
Ανθοπωλείο Φλωράς | Στολισμός Γάμου & Βάπτισης Εξάρχεια Αθήνα


Ο γάμος είναι μια μοναδική περίσταση για κάθε ζευγάρι, γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να αντανακλά τα δικά σας θέλω. Σε αυτή λοιπόν τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας, είμαστε δίπλα σας, όχι μόνο για να σας δώσουμε τις πιο θερμές ευχές, αλλά και για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό σκηνικό από πληθώρα λουλούδια και ανθοσυνθέσεις. 

Με κέφι, φαντασία και αγάπη στη λεπτομέρεια, το ανθοπωλείο μας “Φλωράς” το οποίο βρίσκεται στα εξάρχεια, μπορεί να αναλάβει το στολισμό του γάμου σας και να σας προτείνει μοναδικούς και ευφάνταστους στολισμούς.

Είτε θέλετε ο γάμος σας να είναι λαμπερός, είτε λιτός, διαθέτουμε τα αντίστοιχα φρέσκα λουλούδια και μεγάλη ποικιλία από υφάσματα, γυάλες, κεριά, φαναράκια, και πολλά ακόμα διακοσμητικά τα οποία μπορούν να αναδείξουν τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε να δώσετε στην σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας.
 
 
 
 
 
 
 
αναλαμβάνουμε:
Νυφική ανθοδέσμη
Στολισμός αυτοκινήτου
Στολισμός εκκλησίας
Στολισμός κέντρου δεξίωσης
Στολισμός λαμπάδας
 
 
 
 
 
 
 
 
Είμαστε κοντά σας για να συζητήσουμε το στυλ, τα χρώματα και την τοποθέτηση του κάθε λουλουδιού, ώστε να υπάρξει ένα αρμονικό αποτέλεσμα με την υπόλοιπη διακόσμηση.

Στολίζουμε το γάμο σας με προσεκτικά επιλεγμένα ποιοτικά άνθη και υλικά, φροντίζοντας για το τελειότερο αποτέλεσμα βασιζόμενοι πάντα στη συνέπεια και το σεβασμό προς τον πελάτη μας.

Έχοντας σαν γνώμονα τόσο το ύφος του γάμου σας, όσο και την προσωπικότητά σας σχεδιάζουμε οργανώνουμε και δημιουργούμε στιγμές με υψηλή αισθητική αποκλειστικά και μόνο για εσάς.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

ή περάστε από το ανθοπωλείο μας στα Εξάρχεια, για να συζητήσουμε, να σχεδιάσουμε, να δημιουργήσουμε και να υλοποιήσουμε όλα όσα έχετε ονειρευτεί για την ημέρα του γάμου σας.